• 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 25,-
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Whatsapp +31645266331
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 25,-
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Whatsapp +31645266331

Rebel Kiss Liquid Lipstick Tone 14

€ 6,99
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 2-4 dag(en)

Beschrijving

Tone - Liquid Lipstick Nummer 14


Conventioneel en rebels, couture en casual. Deze nieuwe generatie lipstick met een crèmige en ultrapigmenteerde formule zorgt voor intense kleuren en een extreem langdurige dekking.

RebelKiss vindt matte lippenstift opnieuw uit met een ultrafijn gevoel voor nauwkeurig en gecontroleerd aanbrengen.

Een geweldige formule voor vloeibare lipkleuren met een matte, fluweelzachte finish. Deze Liquid Lipstick glijdt over de lippen met één snelle beweging en biedt optimale hydratatie, ultra langdurige dekking en volume. De luxe afwerking voelt romig en licht aan op de lippen zonder plakkerig te zijn. De textuur zorgt voor een soepele en gelijkmatige applicatie, terwijl het een verwennende bedekking op de lippen creëert, het een intense, vibrerende en langdurige kleur achterlaat die tegelijkertijd een ongrijpbaar en gewichtloos gevoel garandeert. Het glijdt gemakkelijk over de lippen en laat een rijke en matte afwerking achter, de kleur veelzijdig en de blijvende ongelooflijke. De kleuruitbetaling is rijk, zeer gepigmenteerd en absoluut prachtig. Bovendien vervaagt het niet. Een ongelooflijke vloeibare lippenstift die gemakkelijk en praktisch te gebruiken is dankzij de speciale zachte en sponsachtige kussenapplicator.

De langdurige matte lippenstift met optimaal comfort van Rebel Kiss.

Dermatologisch getest. 7 ml.

Deze Tone Liquid Lipstick:


Matte afwerking.
Vloeibare formule.
Intens gepigmenteerd.
Langdurig.
Volledige dekking.
Dierproefvrij.
Veganistisch.

Hoe te gebruiken:

Breng de lipstick aan vanuit het midden van de bovenlip. Breng het dan buiten aan. Doe dit op dezelfde manier op je onderlip. Eet of drink de eerste 15 minuten niet voor het beste resultaat.