• 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 25,-
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Whatsapp +31645266331
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 25,-
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Whatsapp +31645266331

Over mij

Hi, even voorstellen, ik ben Kristel, 37 jaar en geboren en getogen in het gezellige Brabant. Woonachtig in Oosterhout samen met Dennis en mama van 2 hele leuke jongens!

Ik was 21 toen ik mijn opleiding Modemanagement heb afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik in verschillende kledingwinkels gewerkt en heb ik altijd gedacht, later als ik ouder ben, wil ik mijn eigen winkel! Ik vond het altijd heerlijk om mensen te helpen en ze na een passessie met een grote glimlach de deur uit te zien lopen. Na mijn opleiding ben ik gelijk gaan werken bij een grote webshop, waar ik nu nog steeds werk en het nog steeds erg naar mijn zin heb. Maar steeds bleef daar die droom van een eigen winkel in mijn achterhoofd. En met de ontwikkeling van de afgelopen jaren is dat dus nu een webwinkel geworden!

Mijn droom

Lang heb ik gedacht, maar wat dan? Er zijn al zo veel kleding webshops, hoe ga ik me onderscheiden van al die andere webshops. Uiteindelijk denk ik, dat je alleen maar iets met plezier kunt doen, als dit ook heel dicht bij jezelf ligt. En waar geniet ik het meest van? Ik geniet ervan om andere mensen blij te maken en gelukkig te zien. En dat wil ik bereiken met de items in mijn webshop. Items waar iedere vrouw blij van wordt. Leuke, lekker zittende kleding, leuke accessoires, maar ook verzorgingsproducten, woonaccessoires en andere kadootjes. Alles waar je als vrouw gelukkig van wordt als dit bij je wordt bezorgd.

En waarom is dit bij mij dan anders dan bij elke willekeurige andere grote aanbieder. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijk advies, vragen, maar ook om bijvoorbeeld leuke pakketten samen te stellen voor je jarige vriendin of moeder. Of om iemand een hart onder de riem te steken. Ik probeer er altijd een leuk persoonlijk cadeautje van te maken! Of het nou voor jezelf is of voor een ander. Elke vrouw zou zich speciaal moeten voelen! Zeker in deze tijd! Dan hoop ik met mijn pakketje een glimlach op je gezicht te toveren! 😊